Weboldaladnak semmi sem szabhat határt

webfejlesztes_01

Szép és még jól is működik

Egy jól működő weboldalnál sok részletre kell figyelni,hogy az valóban a célcsoporthoz is sikeresen eljusson. Mi nem veszünk el csak a külsőségekben. Arra törekszünk, hogy minden tökéletes egységet alkosson és így egy igényes, letisztult, felhasználóbarát oldalt kapjanak az érdeklődők.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy oldalad kiemelkedő értékekkel rendelkezzen a kereső oldalak követelményeinek megfelelően (jól legyen a keresőkre optimalizálva), minden eszközön optimálisan jelenjen meg (reszponzív weboldal) és mérhető statisztikákkal legyen alátámasztva, hogy merre érdemes tovább fejleszteni .

Egyszerű Admin felület

A weboldalaink mindegyike könnyen és egyszerűen  testreszabható. Átadás után akár néhány perc alatt tudod a weboldalad elrendezését módosítani.

  • Üzemeltetés szolgáltatásunkkal folyamatos támogatást nyújtunk számnodra.
  • A hét minden napján elérhetőek vagyunk.
  • Gyors segítséget nyujtunk minden problémára.

 

Milyen folyamatokra számíthatsz, ha minket választasz?

A megbízás előtt egy kötetlen megbeszélés alkalmával felmérjük az igényeidet, körvonalazzuk a projektet.

A megbeszélés és látványtervek alapján briefet készítünk, ezzel együtt elküldjük ajánlatunkat a fejlesztésre.

Árajánlat elfogadása, szerződés megkötése után az információk, szövegek, képek bekérése következik. Ezután kezdjük a fejlesztést és teszteljük az oldalt. Elvégezzük a szükséges módosításokat, így pontosan azt kapod majd, amit szeretnél.

A vállalt határidőn belül a végleges, elfogadott weboldalt kiélesítjük. Igény szerint weboldal üzemeltetést és/vagy oktatást biztosítunk.