Karbantartás

Teljes körű megoldást biztosítunk a vállalati informatikában!

szerver_03

Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Rendszerkarbantartásainkat az Önökkel kötött rendszer karbantartási szerződésünkben rögzítettek szerint havi rendszerességgel, előre ütemezett helyszíni kiszállásokkal hajtjuk végre. A kiszállások során cége megbízott munkatársával előre egyeztetett, és a havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat végezzük.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzés során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal és díjmentesen orvosoljuk.

Hardver szerviz

Szolgáltatásunk a rendszerkarbantartás szerződéssel rendelkező és eseti jellegű ügyfeleink részére is elérhető irodaházunkban. Szervíz szolgáltatásunkkal teljes körű megoldást nyújtunk asztali számítógépek, notebookok, nyomtatók és más meghibásodott, nem megfelelően működő informatikai eszközök javítására. 24-48 órán belül díjmentes bevizsgáljuk meghibásodott eszközeit és a javításra egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleinknek.

Garanciális időn belül keletkezett meghibásodásokkal is forduljon hozzánk, az Ön érdekképviseletében szakértelemmel járunk el!

szerver_01

Szerver üzemeltetés folyamatos távoli felügyelet

szerver_02

Cégünk által üzemeltetett szervereket folyamatos online felügyelettel üzemeltetjük. Monitoring rendszerünk segítségével egy esetleges leállásról vagy egy nem várt meghibásodásról e-mailes riasztás formájában értesítés kapunk.

A szerverek biztonsági mentéseinek ellenőrzését rendszergazda szakembereink napi szinten végzik. Amennyiben szükséges módosítják, javítják, vagy újra konfigurálják a mentéseket. A szerverüzemeltetésbe tartozó helyszíni munkákat szakembereink egy előre egyeztetett időpontban munkaidőn kívül, általában hétvégén végzik.

A helyszíni szerver rendszerkarbantartás során a külső és belső tisztításokat, a merevlemezek állapotának kontrollálását, a szerver szünetmentes tápegységek tesztelését és esetlegesen az akkumulátorra cseréjét végzik rendszergazda szakembereink.