Legyen szó bármiről, mi megvalósítjuk!

grafikai_tervezes_01

Grafika

Egy vállalkozás bemutatásához és népszerűsítéséhez elengedhetetlen elem a jól működő grafikai anyagok készítése. Miután arculatod elkészült a termékeidet, szolgáltatásaidat így tudod prezentálni.

Nagyon fontos, hogy üzeneted eljusson a célközönséghez. Minden kiadványnak érdekesnek és figyelemfelkeltőnek kell lennie, ami megfogja az érdeklődőket és természetesen illeszkedik a vállalkozásod arculatába.

A siker nagy mértékben múlik a jól megtervezett szóróanyagokon. Ezzel lehet még nagyobb érdeklődésre szert tenni. Az ilyen grafikai anyagoknál fontos szempont, hogy egyedi, kreatív és feltűnő végeredmény szülessen, DE legalább ennyire fontos, hogy átlátható, letisztult kialakítású, valamint olvasható és megfelelő nyelvtani tördelésű tartalom készüljön.

Arculattervezés

A képi megjelenés által ismernek meg a jövőbeli ügyfeleid, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy a potenciális vevőid felé megfelelő imázst, jó benyomást kelts. A grafikai arculattervezésnek elsődleges szerepe van ebben. A vállalkozásodnak éppen ezért nagy odafigyeléssel kell kialakítani a saját arculatát. Fontos a színek és formák összhangja, az egyediség és az is, hogy összeségében mennyire pozitív megítélést keltesz a vevőkben.

Kiemelkedő fontosságú továbbá a logó. Egy jól megtervezett logó jól megjegyezhető és bizalmat épít a leendő ügyfélben. Mit is jelent ez? A potenciális vásárló szívesebben köt üzletet egy olyan céggel, aki egy korrekt vizuális megjelenéssel rendelkezik. Tehát a logód legyen felismerhető, egyedi és utaljon a termékeidre/szolgáltatásodra.
Ide tartozik még a névjegykártyád és a weboldalad is, hiszen ezekkel a potenciális ügyfeleid elképzelhető, hogy hamarabb találkoznak, mint veled személyesen. Ezekben az esetekben egy vizuális első benyomás alapján fognak dönteni, hogy bizalmat szavaznak-e Neked és ha ebben az első pillanatban nem sikerült őt az arculatoddal meggyőzni üzletet is veszithetsz.

Ezekhez a fontos részletekhez nyújtunk segítséget. A tervezés során látványtervvel mutatjuk meg, hogy a valóságban hogyan fog megjelenni a logód azokon a felületeken amiket választasz.

marketing_03